Mijn Levensverhaal


Mijn Levensverhaal

Mijn naam is Stefan Radu en ik besloot om in mijn ouders leven te komen na een lange wachttijd, en voor hun vreugde compleet te zijn heb ik besloten om te schreeuwen voor de eerste keer in hun oren ...
 en die dag was 11 december 2009. Dus dit ben ik toen ...


De tijd ging voorbij, ik genoten van mijn eerste verjaardag en ik begon aan de wereld om me heen te ontdekken. Lachen de hele dag, ik was zeker de ware schat van mijn ouders. Kijk naar mij toen ik een jaar oud ...

 
Het eerste jaar van zorgen en emoties voor mijn ouders waren voorbij en hier was ik op weg naar het tweede. Maar, als ik wist van tevooren hoe het zou zetten of wat tragedies zal zich ontvouwt Ik zou iets ..... iets om mijn ouders ervan bewust dat een verschrikkelijke ziekte lokte in mij, en misschien mijn geloof zou zijn geweest nu anders hebben gegaan.
 Helaas is er een deel van het lot die we niet kunnen beïnvloeden. Mijn twee jaar verjaardag werd uitgesteld voor een andere datum Tot nu toe was het de Droomverhaal ...... nu de Nachtmerrie.
Het begon allemaal op 22 december 2011 toen ik werd opgenomen in het ziekenhuis met een recht liesbreuk diagnose en na vele avonturen is besloten om om onder de mes te gaan op 13 januari 2012.
 Toen kreeg mijn ouders de eerste schok ........ kleine blauwe cel sarcoom met een hoge mitotische index en immunohistochemie tests om een ​​diagnose gericht op een polyphenotipic kleine ronde cel tumor. Na meer dan drie weken had ik geen definitieve diagnose, ondanks aan de Roemeense gezondheidszorg die helaas is zowel verschrikkelijk zoals zwak.
Vandaag, 07 februari 2012, kregen we een eerste reactie uit Duitsland: extra-ossale Ewing-sarcoom,
 die wordt later aangevuld met de resultaten van de moleculaire biologie.
Mijn ouders hadden geen tijd om te herstellen van de eerste schok en zij ontvangen de tweede: gebrek aan chemotherapie van het ziekteprotocol, het onvermogen van het nationale gezondheidsstelsel om de kosten in verband met de behandeling (radiotherapie) van deze ziekte te dekken, enz.
 .
Onder andere mijn ouders zagen dat in het leven niet belangrijk is om goede kaarten te hebben en goed af te spelen, maar om goed te spelen die die je hebt, en voor dat hebben we ieder van jullie nodig.Dit is hoe ik ben nu ...