luni, 20 februarie 2012

Zece zile

Sunt in a zecea zi de la cura si nu ma simt bine de fel, fac febra, nu mananc nimic, nu dorm bine si stau toata ziua pe picioare la mami sau la tati. Maduva mea nu vrea sa lucreze chiar daca am 6 zile de Za...poate daca in spital exista produsul original si nu cel generic, eram si eu mai bine acum. Azi mi-au pus din nou branula si "apa" pe care o dadeau doamnele de obicei la fluturas s-a transformat in plasma, combinatii de doua antibiotice, eritropoietina, neupogen original de data asta, glucoza, fluconazol (multumiri matusii ca m-a salvat cu aceste medicamente).O sa va povestesc intr-o zi si despre matusa mea...e parte importanta din viata mea, trebuie sa o cunoasteti, pentru ca in cea mai mare parte a timpului e dedicata mie chiar daca il are si ea pe Dudu mai mare decat mine cu aproape doua luni.
Cei din Freiburg nu au intarziat sa apara cu raspunsul si ne asteapta la ei intre doua cure pentru reevaluare, au trimis si invitatia pe mail doar ca desi parintii isi propuse sa mearga miercuri, 22/02/2012, totul e amanat din cauza aplaziei mele. Vom merge dupa ce termin a doua cura, respectiv dupa 5 martie. Intre timp, tati demareaza dosarul la CAS, mami se chinuie sa ma puna pe picioare iar eu, asa cum am promis, rezist si lupt ca sa fiu la final un invingator.
Sunt obosit...si suplimentar ma mai chinuie si mami...imi da laptic cu seringa pe gurita si eu ma impotrivesc pana la lacrimi...nu pot manca nimic, desi cer diverse feluri de mancare.
Deja fac nani...
RADUCU

9 comentarii:

  1. Astazi merg la banca sa donez o suma de bani pentru Raducu.
    Ii doresc din tot sufletul sa se insatoseasca cat mai repede.
    Durerea parintilor trebuie inteleasa de toti parintii.
    Mia
    Piatra Neamt

    RăspundețiȘtergere
  2. Scump puiutz care ne impresionezi pana la lacrimi cu tot ce ti se intampla iti dorim insanatosire grabnica si sa ne bucuri cu vesti bune data viitoare.
    Doamne ajuta si ne rugam din tot sufletul sa te faci bine.
    Incurajari si parintilor si sa nu uite ca nu sunt singuri! stef!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce trebuie sa fie in sufletele voastre!suntem trup si suflet cu durerea voastra si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa-l Intareasca pe Radu!Curaj curaj curaj!hai dragul nostru ,lupta pui de om!Chiar daca tu nu stii ,suntem multi care te au in inima!doi parinti cu un copil de varsta ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit povestea voastra si am incercat sa o fac publica la cat mai multe persoane care ar putea sa va ajute.
    In momentul asta insa trebuie sa aveti incredere totala in primul rand in Dumnezeu, nu in originale sau generice, nici unul nici altul nu dau viata, singurul care poate face asta e Dumnezeu.
    Sa va jute in tot ceea ce veti face !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fii tare Radule si lupta, alaturi de mami si tati!!!!!!!!!!!!! Alice citeste viata si acatistele sf. HARALAMBIE.NECTARIE,SF.EFERM CEL NOU ,PANTELEMON SI A MAICII DOMNULUI. DOAMNE AJUTA! va iubim si sintem alaturi de voi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Raducu fi tare Dumnezeu e cu tine si cu parinti ta sa nu va pierdeti speranta nici o data sa o aveti pe maicuta Sfanta mereu in mitea voastra ca ea ne este scaparea inaintea Domnului nostru Domnul sa va binecuvinteze si putere mare sa va dea sa treceti peste aceasta incercare care tot de la El vine credinta multa !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pui drag si nedrept incercat, ne rugam pentru insanatosirea ta ! Stim ca parintii tai sufera alaturi de tine si ii rugam sa fie puternici spre a putea face alegerea cea mai buna in orice etapa a tratamentului! Noi ceilalti trebuie sa ne mobilizam ca sa putem renunta la o pereche de pantofi, la o petrecere, iertat sa-mi fie, dar si la platirea unui acatist poate, ca sa donam acea suma pentru tratarea lui Raducu. Cred ca Dumnezeu este oriunde si rugaciunea va fi ascultata de oriunde! Este dureros de nedrept ca sanatatea trebuie sa coste atat de mult, e dureros ca societatea de astazi plateste mai usor un fotbalist decat un medic! Sa fim cu totii sanatosi si mai buni! Multumim parintilor tai ca ne spun despre tine si ne rugam numai pentru vesti bune! M.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pot spune prea multe,,..ca e de prisos.....Ma doare sufletul si mereu deschid pagina ta,cu gandul ca aflu vesti mai bune decat precedentele.Curaj si putere scump mic ...si voua Gina si Marcel....multa forta si incredere!Suntem alaturi de voi......RAMONA N.

    RăspundețiȘtergere