joi, 31 mai 2012

Univ. Klinikum 7 Freiburg

Mi-a fost atat de rau incat parintii m-au dus la urgente luni seara. La ora 22 eram pe patul de la urgente unde mi-au luat sange si m-au consultat pe toate partile, la ora 23 eram internat iar la ora 24 eram conectat la aparate si asteptam sa vina sangele. La ora 2 noaptea faceam transfuzie, pentru ca asa cum va  ziceam, eram tare palid iar hemoglobina scazuse la 4.1 si incepusem sa fac si febra, 39.4C. Eram deja pe antibiotic, s-au recoltat probe de peste tot, nas, cateter, piele, urina etc si a doua zi deja eram un pic mai bine. Sunt si acum in spital, nu mai fac febra de doua zile, analizele s-au stabilizat-nu chiar in parametri dar sunt aproape- iar starea mea e mult mai buna. Azi au recoltat din nou sange sa vada daca pe cateter a fost vreo bacterie pentru ca rezultatele la celelalte investigatii au iesit negative.Pana nu se lamuresc de unde a venit febra nu plecam acasa, dar eu in fiecare dimineata ma trezesc plangand si zic ca vreau sa plecam, vreau acasa..., cred ca mi-an pierdut rabdarea.
Va tin la curent cand am noutati.
Bezele la toti!

RADUCU

4 comentarii:

  1. Raducu..fii tare puiule....viata e asa de frumoasa si ai un intreg drum de parcurs......nu te da batut!!!Te imbratisam cu drag si ne rugam in continuare pentru tine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne_am cam intristat cand am auzit vestile de la voi dar nu ne pierdem speranta ca pana la urma va fi bine.
    Fii curajos minune scumpa si nu uita ca undeva, aici unde numeste tu ACASA=Romania, sunt mii de suflete care iti sunt aproape si ridica rugaciuni catre Dumnezeu ca sa te faci bine iar parintilor tai ii rugam sa aiba multa speranta si credinta ca va fi bine.
    Va imbratisam cu mare drag, finutii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi.am.simtit.ca.trebuie.sa.merg.la.Biserica.si.am.ajuns!Pentru.tine,pt.parintii.tai,pt.al.meu.puiut,pentru.noi.toti!Fii.tare!Dan.Grigore

    RăspundețiȘtergere
  4. Puisoru mic si scump sa saturat imi imaginez dar Domnulsa va ajute sa va deie mai multa putere pentru ca din cate am citit a-ti ajuns la jumate de drum si cu speranta ca timpul va trece repede si sa auzim vesti bune Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere