marți, 31 iulie 2012

Univ. Klinikum 13 Freiburg

 Sunt de-a dreptul emotionat de buna desfasurare a lucrurilor. Vinerea trecuta am inceput cea de a 7-a cura de citostatice iar azi o terminam si ne indreptam victoriosi spre finalul bataliei. Inca doua cure si terminam cu cocteilurile de citostatice. Am trecut cu brio si de aceasta proba, nu am vomitat deloc, m-am jucat in fiecare zi pe holuri, m-am tras cu bicicleta strecurandu-ma printre picioarele personalului medical si am mancat destul de bine. Doar sambata am fost un pic moale dar m-am recuperat rapid in urmatoarele zile. Genele mi-au cazut din nou, efectele toxice ale radioterapiei s-au cumulat cu cele ale chimioterapiei si acest lucru se vede pe fata mea.
 Postoperator, m-am recuperat destul de repede iar unul dintre efectele adverse ale interventiei mi-a cam dat bataie de cap...mi-au trebuit doua saptamani sa cer din nou la olita pentru ca nu simteam nimic si faceam pe mine... dar a trecut si asta.
Am pregatit multe fotografii sa le postez dar din pacate reteaua nu ne permite sa le afisam.
Abia astept sa-mi termin perfuziile si sa zburd iar pe-afara chiar daca mami imi tot spune ca o sa ma tina mai mult prin casa ca sa nu colectez ceva acum cand mai avem un pic si ne apropiem de final.
As fi vrut sa va mai scriu, dar de vreo 5 minute ii tot cer mamei sa imi puna desene animate, m-am plictisit de facut puzzel-uri...dar promit ca imediat ce mai am un pic de timp (sunt ocupat cu joaca de dimineata pana seara, nici nu dorm la pranz ca sa imi ajunga ziua), va scriu mai in detaliu.

Va multumesc si va trimit bezele la toti!
RADUCU

7 comentarii:

  1. Si noi ne bucuram nespus de marea ta izbanda, mai e un pic si ne vom revedea acasa! Tati m-a dus la nanul la Biserica, unde am invatat sa ma rog pentru tine la Maica Domnului (atat cat pot eu) sa ne vedem acasa in Decembrie de ziua noastra. Te astept cu drag! Stefan (Bubu) Grigore, impreuna cu mami si tati

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram nespus de vestile bune; nu mai e mult si vei scapa cu totul de acest cosmar care ti_a intunecat aceasta perioada atat de frumoasa.........copilaria. Dar suntem convinsi ca Bunul Dumnezeu ti_a pregatit ceva bun pt tine, pt ca meriti din plin.
    Ne rugam in continuare pt tine, pt voi, sa va fie bine si sa ne revedem sanatosi cu totii.
    Va imbratisam cu drag, finutii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca BARLAD ne bucuram pentru rezultat ,te asteptam in romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim si noi de vestile bune! Sa fii tare Raducu pana la capat! Pentru noi oricum esti un invingator! Va pupam cu drag pe toti 3, Rica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Alice sa va vedem cat mai curand acasa insanatositi si cu pofta de viata!va ajunge prin cate ati trecut ..dar mai aveti putin si veti invinge!Ne bucuram ca ati scapat de ce era mai greu ..va dorim in continuare sa mai aveti inca putere si in primul rand sa va dea Dzeu sanatate!pupici si de la noi:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem cu zambetul pe buze.....Doamne ajuta in continuare!!Va pupam si va imbratisam cu mare drag!!Fiti puternici in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere