marți, 20 martie 2012

Campania "Vreau sa Ajut" - Fundatia Mereu Aproape

Buna ziua tuturor,

imi permit sa va trimit acest mesaj deoarece multi dintre voi ati fost alaturi de suferinta lui Raducu inca de la inceput. Din fericire pentru noi, in acest moment ne aflam deja in clinica din Freiburg pentru tratament, dar din pacate, am aflat cu stupoare ca transplantele de celule auto-log (doua la numar) de care va avea nevoie Raducu pentru o sansa reala la viata, nu sunt prinse in formularul E112 si nici in prelungirea lui S2 pe care am primit-o de curand. Din acest motiv, apelez inca o data la bunavointa si marinimia fiecaruia dintre voi, de a participa incepand de sambata 24/03 ora 6 am si pana vineri 30/03 ora 24 pm la campania deschisa de antena 1 prin Fundatia Mereu Aproape-campania "Vreau sa ajut", la strangerea de fonduri prin nr de sms 848 tarif 2 euro (nu se plateste TVA) pe site-ul lor,deschis pentru Raducu sau in direct in cadrul Observatorului de sambata 24/03 ora 16-16.20 min cand se va difuza reportajul realizat cu o zi inainte de a pleca spre Germania.
Indraznesc sa inchei acest strigat de ajutor cu rugamintea de a da mesajul-ul mai departe la cat mai multe contacte.

Multumesc tuturor pentru sprijin!

PS: "Atitudinea naste altitudinea"

Alice - mama

6 comentarii:

  1. De ce toate astea???Nu putea sa ramana asa cum era acum cateva zile...cumva spre bine....???Ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treceti ..iar si iar......Oricum ,nu va pierdeti speranta,oamenii au fost si sunt alaturi de voi..sunt sigura ca vor raspude si de data asta!Cu multa durere in suflet va imbratisez si sunt alaturi de voi..alaturi de puiu asta mic si chinuit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maricel suntem multi oameni alaturi de voi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta! Sunt convinsa ca acest strigat va fi auzit de multa lume care va este alaturi! Nu va pierdeti speranta sunt convinsa ca acest cosmar se va sfarsi cat de curand! Vom fi alaturi de voi si sufleteste dar si material!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mereu ne gandim la voi si-mi pare nespus de rau ca lucrurile nu s-au putut rezolva mai usor! Suntem in contiuare alaturi de voi! Doamne ajuta! Asteptam sa-l vedem pe puiul mic sanatos si pe voi fara griji! Alina, Alexut si Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Alina pt gandurile bune. Speram si noi sa putem lasa totul in urma si sa ne permitem sa ducem cat de cat o viata normala, sau cat mai apropiata de normal.
      Va pupam!
      Noi trei!

      Ștergere
  5. Buna ziua! Va doresc mult curaj si rabdare pentru ca sa treceti prin aceasta incercare. As dori si eu un contact (mail) din partea parintilor pentru o mica donatie pentru niste precizari suplimentare. Mailul meu este cri_77@ymail.com.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere