joi, 15 martie 2012

Univ. Klinikum 1 Freiburg

Avem vesti bune! Ieri, cand eram in operatie am primit mail prin care formularul E112 ne-a fost prelungit de la 6 luni la 10 luni. Asta inseamna ca nu vom mai avea nevoie de bani in aceasta perioada pentru tratament, respectiv pana in decembrie, ramanem doar cu cheltuielile extraspitalicesti cu care ne descurcam din ceea ce s-a strans pana acum . Vreau sa va multumesc inca o data pentru tot ceea ce ati facut pentru mine dar mai ales pentru faptul ca datorita voua sunt aici, unde am parte de cele mai bune investigatii si de cele mai bune echipe medicale.
Azi ma simt un pic molesit, pentru ca ieri am avut cred cea mai grea zi din viata mea si cea mai stresanta pentru parinti, pentru ca am fost supus unei interventii chirurgicale complexe care trebuia sa dureze doua ore si de fapt a durat 4 ore. Acest interval de timp pentru parinti a fost cosmarul vietii lor (pe langa cel al bolii) pentru ca se gandeau la ce era mai rau si asta pentru ca nimeni nu venea sa le spuna nimic despre mine. In sfarsit, dupa patru ore, au reusit sa ma tina de manuta si in scurt timp am reusit sa deschid si ochisorii si sa-i caut din priviri.
O alta veste buna este ca...avem alt diagnostic cu un prognostic mult mai bun, de 90%. Azi, echipa care se ocupa de mine s-a intalnit cu parintii si au avut o discutie preliminara in care au precizat ca toate rezultatele investigatiilor de pana acum ii orienteaza catre un alt diagnostic, respectiv catre un neuroblastom. Dar rezultatul sigur il vom afla dupa ce ne vin rezultatele de la Institutul de Anatomie Patologica, saptamana viitoare. Alte detalii despre diagnostic nu avem, iar daca vreti sa ma intrebati de ce boala sufar, n-as sti sa va raspund pentru ca am avut pana cum 5 diagnostice. Sper sa fie unul concludent si definitiv saptamana viitoare, sa primesc tratamentul adecvat bolii si sa intram pe un fagas normal sa putem elimina cat de cat stresul care ne apasa pe toti.
In rest...e relativ bine...tati se chinuie sa ne gaseasca ceva de inchiriat, dar mie imi place mai mult asa cum suntem acum, pentru ca dimineata ma trezesc si cu mami si cu tati langa mine iar asta imi da buna dispozitie.

Asa ma jucam inainte de operatie...



Asa aratam dupa operatie...

7 comentarii:

  1. Doamne.ajuta!Nu.stiti.cat.ne.bucura.pe.noi,cei.care.suntem.cu.sufletul.alaturi.de.voi,cele.cateva.cuvinte.cu.vesti.bune!Dan.G

    RăspundețiȘtergere
  2. pui drag, ne bucura orice rand cu vesti bune si multumim parintilor tai ca ne impartasesc din noutati, din temeri, din trairea lor. Ne gandim la tine multi! Din inima: insanatosire grabnica! sa te vedem in curand cu zulufii tai frumosi! M.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pui scump si drag ne bucuram nespus cand afam vesti bune despre tine si speram ca asa cum au spus parintii tai totul va intra pe un fagas normal; asteptam vesti din ce in ce mai bune pt ca sa apara si primavara in sufletelul tau mic si scump
    Doamne ajuta din tot sufletul si suntem alaturi de tine! s

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult CURAJ SI DOAMNE AJUTA. Suntem cu gandul alaturi de voi si ne rugam sa fie bine. CURAJ RADUCU O SA FIE BINE.........

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult moroc in continuare si Dumnezeu vad ca incearca sa-si repare parca ceea ce eu incerc sa cred ca e o"greseala"de care El si-a dat seama...cine stie...si Dumnezeu mai poate gresi,nu?Sper sa nu se supere pe mine ca am zis si am crezut asta...oricum eu stiu ca El e alaturi de voi si ca o sa va scoata din asta...orice ar fi ea.....greseala,soarta ...sau..nu mai stiu cum sa-i spum!Va imbratisez cu drag...si..o sa fie bine,o sa vedeti..O MERITATI,RADUCU O MERITA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur foarte tare auzind ca vestile sunt spre bine Dumnezeu sa va deie multa forta si lui Raducu multa sanatate Doamne ajut!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa fiti puternici! Suntem cu gandul la voi si abia asteptam sa ajungeti sanatosi acasa!!!!!!!!!!Totul se va termina cu bine.

    RăspundețiȘtergere