vineri, 30 martie 2012

Univ. Klinikum 2 Freiburg

Stiu ca asteptati noutati...ca si noi, de altfel, dar din pacate nu avem inca un diagnostic. Se pare ca mai au nevoie de timp pentru a fi siguri pe rezultatul final.Nici macar ce presupun ca ar fi nu ne spun, pentru ca aici functioneaza foarte bine malpraxisul si nu isi permit sa transmita informatii care ulterior se dovedesc a fi false. Prin urmare, pentru siguranta tuturor si acuratetea diagnosticului, mai asteptam. Nu prea mult timp, speram... deja suntem prea incordati.
Dar in aceasta stare incordata, dorim sa multumim tuturor care au luat parte la campania "Vreau sa ajut" dar si doamnei din Barlad care a plecat special la Mormantul Sfant cu hainutele lui Raducu sa se roage si sa le sfinteasca.
Cu Dumnezeu inainte, reusim!

Asa ma indoapa mami...ma pregateste sa rezist la citostatice!

Incerc sa zambesc...

Incerc sa ma bucur de tot ce e frumos inainte de a deveni prizonierul citostaticelor!

Gandindu-ma la ce va urma...


Alice&Raducu

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta in continuare si nu uitati ca sunt ff multi care va sunt aproape. De la oameni poate mult prea putin dar de la Dumnezeu sunt convinsa ca o sa fie mult! Sa ne rugam cu totii in continuare pt sanatatea lui Raducu si pt curaj si speranta pt parinti. Va suntem cu totii aproape si ne rugam mereu pt voi; Sunteti in sufletele noastre si vom face pana cand Raducu se va insanatosi tot ce ne sta in putinta sa ajutam cu tot ce se poate. (finutii)
    Nu va pierdeti speranta Dumnezeu e mare si face minuni.















    .

    RăspundețiȘtergere