duminică, 12 august 2012

Univ.Klinikum 14Freiburg

Bucuria  ca sunt aproape de victorie mi-a fost stricata de un mare picaj, dar nu in gol, pt ca in scurt timp am reusit sa ma agat de lianele care mi-au fost intinse.  Miercuri am ajuns la urgente cut febra si stare generala proasta iar rezultatul analizelor aratau cum nu au aratat niciodata: hemoglobina mica,  trombocite mici, leucocite...doar 100 in conditiile in care anterior erau in crestere. Prin urmare, pt prima  oara de cand ma lupt cu boala a trebuit sa primesc concentrat trombocitar...acum la final organismul incepe sa se resimta. Dar cu toate astea, in doua zile de antibiotic, si cu respectivele transfuzii am reusit sa ma pun pe picioare, maduva a inceput sa lucreze singura si incet, incet urc inapoi la pozitia in care eram inainte de picaj. Am slabit 600gr, iar trombocitopenia a lasat urme vizibile pe pielea mea. Mami va avea bataie de cap serioasa pt a reusi sa ma faca sa recuperez greutatea pierduta. Sigur imi pregateste combinatii de-ale ei de care de fapt nu sunt strain...Am pierdut din nou genele si spancenele, doar tonusul si buna dispozitie mi-au ramas aceleasi.
Dar totul este trecator, timpul imi va da inapoi tot ce am pierdut. De aceea lupt cu atata vointa, de aceea gasesc mereu putere sa ma ridic atunci cand boala ma doboara...vreau sa ma intorc la copilaria mea de odinioara si e doar o chestiune de Timp Pana sa  se intample acest lucru.
Trec peste detaliile dureroase pt CA vreau sa va tin cu moralul ridicat.
E ora tarzie in noapte, tocmai am terminat antibioticul asa CA va urez la toti un somn pufos si va trimit bezele.
RADUCU




4 comentarii:

  1. MINUNE SCUMPA CARE NE IMPRESIONEZI ATAT DE MULT PRIN TOT CE TI SE INTAMPLA NU UITA CA SUNT POATE MII DE SUFLETE CARE VA SUNT APROAPE SI CARE ASA PACATOSI CUM SUNTEM SE ROAGA PT SANATATEA TA. NU RENUNTA CA NU MAI E MULT SI VEI FI UN INVINGATOR SI UN ADEVARAT MODEL DE VOINTA SI CURAJ PT NOI. IAR DESPRE MINUNATII TAI PARINTI CE POT SA SPUN............MA APLEC IN FATA LOR SI IMI SCOT PALARIA.
    NU RENUNTATI SI GANDITI-VA MEREU CA ACOLO SUS E CINEVA CARE NU VA UITA NICI O SCUNDA
    MULT CURAJ SI SPERANTA MULTA
    VA IMBRATISAM CU MARE DRAG, FINUTII

    RăspundețiȘtergere
  2. Va urmaresc povestea inca de la inceput si ma rog ca micutul vostru sa aiba parte de o copilarie frumoasa cat se poate de repede.Raducu sa stii ca ai niste parinti extraordinari care te iubesc enorm si sigur au multa credinta in Dumnezeu.
    Mult curaj si speranta multa.
    MARICEL iti transmitem LA MULTI ANI pentru Sf.Maria si fie ca zilele care urmeaza sa va aduca numai bucurie.
    Va admiram si speram ca Raducu sa treaca cu bine de aceasta perioada grea
    Cu mare drag Liliana Pistol




    RăspundețiȘtergere
  3. Urmarim intens fiecare cuvintel pe care cu greu ne este dat a-l vedea, fapt pentru care ne bucuram din suflet atunci cand ne spui ca iti e din ce in ce mai bine, ca esti un invingator cu adevart si ne intristam cand suferinta te ajunge din urma. Mai e un pic si toata stradania ta si a parintilor tai va fi incununata de succes, pentru ca Bunul Dumnezeu vede toata staruinta noastra si gandul cel bun care se indreapta catre tine! Lui mami si tati sa le transmiti sa ne trimita pe mail numerele de telefon de Germania, promitem sa nu ii deranjam prea mult. Cu drag, Stefan (Bubu), Mihaela si Dan Grigore

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragii mei, va urmaresc acum de la distanta si mai rar decat atunci cand la birou comentam zilnic evolutia lui Raducu . Nu pot decat sa ma bucur pentru fiecare postare a lui Raducu in care citesc cat de bine evolueaza lucrurile . Am incredere in marea putere de lupta a lui Raducu , in curajul lui Maricel si in devotamentul extraordnar a lui Alice , veti demonstra ca nu puteti fi invinsi de boala. Sa fiti convinsi de dragostea si suportul meu .
    Va doresc tot binele din lume, Cristina Focsa

    RăspundețiȘtergere