luni, 31 decembrie 2012

Mesaj de dincolo... Povesti adevarate

Acest dialog mi-a linistit oarecum furtuna care imi rascoleste sufletul in fiecare secunda. David este baietelul cu care se juca Raducu cand mergeam la biserica in Freiburg. Se pare ca vrea sa ramana conectat un pic si la lumea aceasta, mergand sa se joace cu prietenii lui. Si cred cu tarie ca intamplarea de mai jos e reala intrucat un copil de patru anisori nu poate inventa astfel de povesti, el spune ceea ce vede.
“You can’t connect the dots looking forward… In memory of Radu Stefan Chirica(3 years old)… http://radustefanchirica.blogspot.de/
I have asked my 4 year old kid these days:
-David, do you remember Radu the kid that you played together with the ducks this autumn?
-Yes, mom of course I remember him!
- Well, you know next time when we go to the church we will light a special candle for him as he is an angel now…
- Yes mom, I know he’s an angel! he answered naturally…
- How do you know that?
- Well, when we were driving with the car I’ve seen him on the window together with the other little angels…
- Did he say something to you?
- He said he wanted to play with me!
-That is a really great thing, you know! That means he’s protecting you, and that is why is so important to light a candle for him when we go to the church.
-Super, mama!
-Are you happy? And David changed the subject…
… you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.”(Steve Jobs).
With Love and Compassion,
David and Adriana
Multumesc, Anda pentru aceasta relatare. A insemnat foarte mult pt mine. Iar daca David mai are parte de astfel de momente, te rog, nu ma tine departe de ele.
Un an linistit sa aveti cu totii!
A.C.

Un comentariu:

  1. Eu sunt convinsa ca Raducu este cel mai dulce ingeras...alaturi de multi altii din pacate pentru noi,muritorii!!Este si va fi mereu langa voi,alinindu-va durerea ..asa cum stie el mai bine.Deci si eu tind sa cred ca povestea micutului prieten,e adevarata si nu pot decat sa ma bucur ca ..acolo unde e..este fericit ,cu chef de joaca si ca nu ii va uita niciodata pe cei care iau fost alaturi!!Pentru noi..mai ales pentru voi..durerea e nespus de mare si ..nici timpul nu o va sterge nicicand..mereu imaginea chipului sau angelic va fi insotita de o durere in piept si o lacrima in coltul ochiului..dar imi doresc ca ..in timp sa fie la urma toate aceste sterse de un zambet..cat o fi el de mic ..cu gandul ca acum e bine ca e linistit si ca ne vegheaza pe toti....Va imbratisez dragii mei si va doresc...tot binele din lume....

    RăspundețiȘtergere